Follow us

   

Remote Support

 

images

Health Plus logo

Η HEALTH PLUS είναι εμπορική – εισαγωγική εταιρία παραφαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών η οποία ιδρύθηκε το 1991.
Σκοπός της εταιρίας είναι η αποκλειστική διανομή και διάθεση των προϊόντων της σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του άρτια καταρτισμένου τμήματος πωλήσεων, και σε συνεργασία με φαρμακευτικούς συνεταιρισμούς και φαρμακαποθήκες , καλύπτει σήμερα την συνολική αγορά των 12.000 φαρμακείων.

www.health-plus.gr

FabLogoFooter2

Η FABIANA CUCINE ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό την κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών υπνοδωματίου και έπιπλο μπάνιου. Ο Ευστράτιος Καλδέλλης με ιδιαίτερη αγάπη για το τομέα του επίπλου ξεκίνησε την κατασκευή των επίπλων κουζίνας, μπάνιου και ντουλαπών με στόχο την ποιότητα την λειτουργικότητα το design και το καλύτερο after sales service. 

www.fabianacucine.com

stsiknakis


Το 1978 ο Γεώργιος Τσικνάκης ιδρύει την κατασκευαστική εταιρία "Γ. ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ - Β. ΑΛΕΒΙΖΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." Το 1996 ο υιός του Σταύρος Τσικνάκης δημιουργεί την εταιρία "ΣΤΑΥΡΟΣ Γ. ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΣΙΑ Ο.Ε.", έχοντας ως αρχικό οδηγό την πολυετή πείρα του πατέρα του. Ο Σταύρος Τσικνάκης δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εκμετάλλευσης πολυκατοικιών.

Το 2008 ο Σταύρος Τσικνάκης και η σύζυγος του Ρήγα Περσεφόνη ιδρύουν την εταιρία "ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΣΙΑ Ο.Ε.", η οποία αποτελεί την εξέλιξη της εταιρίας "ΣΤΑΥΡΟΣ Γ. ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΣΙΑ Ο.Ε.". Η νέα εταιρία έχει ως κύρια δραστηριότητα την ανέγερση και εκμετάλλευση κατοικιών καθώς και επαγγελματικών χώρων. Από το 1996 και ως σήμερα, τα ιδιόκτητα γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στην Λ. Κύπρου 162 στον Δήμο Αργυρούπολης.

www.stsiknakis.gr

ArtinoxSmallLogo


Η ARTinox είναι μια εταιρεία με τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω από 30 χρόνια. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και τον ευρύτερο κλάδο παροχής υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στον τομέα των κατασκευών στη βιομηχανία αποτελεί εγγύηση για την τέλεια σχεδίαση, κατασκευή, τη γνώση των κατάλληλων υλικών για την υλοποίηση της κάθε κατασκευής.

www.artinox.gr

Logo

Σε συνεδρίαση του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντιατινών Λήμνου το φθινόπωρο του 1998, ήρθε προς συζήτηση η πρόταση φίλων για την οργάνωση Βαλκανικού Συμπόσιο ζωγραφικής (planaire) στον Κοντιά το επόμενο καλοκαίρι.

Οι πρώτες αντιδράσεις των μελών ήταν σαφώς αρνητικές, αλλά σιγά-σιγά ένα τρελό όνειρο άρχισε να γεννιέται. Η σκέψη πως θα έρθουν στο χωριό μας καλλιτέχνες διεθνούς ακτινοβολίας, θα δημιουργήσουν έργα και θα μπολιάσουν τους κατοίκους και κυρίως τους νέους με την τέχνη τους, μας γέμιζε με ενθουσιασμό αλλά και αγωνία για το εγχείρημα

www.pinakothikikondia.gr

Stonehouses.gr

Πρίν από δύο χρόνια με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάναμε, ξεκινήσαμε να αναπαλαιώσουμε δύο πέτρινα σπίτια στον Κοντιά της Λήμνου. Είναι ένα όμορφο παραδοσιακό χωριό, κτισμένο ανάμεσα σε τρείς καταπράσινους λόφους. Κύριο χαρακτηριστικό του η πέτρα. Τα σπίτια, οι στάνες, οι μάντρες είναι η φυσική συνέχεια των βράχων, των λόφων, του τοπίου.

www.stonehouses.gr

logo1

 Το FOREGO TRAVEL , γραφείο Γενικού Τουρισμού, άνοιξε την πόρτα της ποιοτικής εξυπηρέτησης προς τους ταξιδιώτες τον Ιούνιο του 1993, στην οδο Σανταρόζα 1 και Σταδίου γωνία στο Κέντρο της Αθήνα και απο τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί στον ίδιο χώρο , με ανοδική πορεία και με γνόμωνα την υψηλη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

http://foregotravel.gr/

logo

 Το atelier νυφικών FAIRYTALE όπου μετράει 15 χρόνια στο χώρο δημιουργώντας νυφικά με ταυτότητα και καλαισθησία, σας προσκαλεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να το διαπιστώσετε... 

http://www.fairytalewedding.gr/
top

 Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο του γυαλιού με γνώμονα την συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας για να βρίσκει και κατασκευαστικές αλλά και αισθητικές λύσεις για το σπίτι και όχι μόνο. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών μας, σίγουρα καλύπτει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Η ειδική κατασκευή αποτελεί κυρία δραστηριότητα της επιχείρησης

www.glass-inox.gr