Follow us

   

Remote Support

 

images

Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αποτελεί ένα ουσιαστικό κομμάτι για μία ηλεκτρονική επιχειρηματική στρατηγική.
Κύριος σκοπός και αποστολή ενός πετυχημένου SEO είναι η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στην πρώτη θέση των SERP (Search Engine Results Page),δηλαδή η ιστοσελίδα σας να βγαίνει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις από τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.
Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να εφαρμόσει αποτελεσματικούς τρόπους που θα οδηγήσουν στην αύξηση της «κυκλοφορίας σας στον Ιστό».

Responsive Web Design
Responsive ιστοσελίδες που αναταποκρίνονται στο περιβάλλον τους
Ένα site για όλες τις οθόνες.

Το Responsive Web Design σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα ανταποκρίνεται & διαμορφώνεται ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται η ιστοσελίδα.
Αυτό σημαίνει οτι αν κάποιος ανοίξει μια ιστοσελίδα η οποία είναι Responsive από ένα smartphone, η ιστοσελίδα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να κάνει μεγέθυνση ή να κάνει πλάγιο σκρολ για να διαβάσει με ευκολία το περιεχόμενο της εκάστοτε ιστοσελίδας.
Με την χρήση του Responsive Web Design μια ιστοσελίδα μπορεί να λειτουργεί και σαν web application όταν ανοιχτεί από μια φορητή συσκευή όπως (iPhone, iPad, Android, Blackberry etc.). Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια ραγδαία αύξηση της περιήγησης στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές.

Πλεονεκτήματα Responsive Web Design


• Διευκόλυνση του επισκέπτη της ιστοσελίδας
• Εύκολη ενημέρωση
• Αύξηση χρηστικότητας και χρόνου παραμονής στην ιστοσελίδα
• Προσαρμοστικότητα

iOS_apps

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη iOS Applications

 

Η ανάπτυξη των «mobile devices» είναι ραγδαία. Oι περισσότερες εταιρείες σήμερα, εκτός από την προσωπική τους ιστοσελίδα, κατασκευάζουν επιπλέον ένα «mobile application» με στόχο την μέγιστη διαφήμισή τους. Με τον τρόπο αυτό, προσφέρουν την δυνατότητα στους χρήστες τους να βλέπουν χρήσιμες πληροφορίες της καρτέλας τους, μέσω γέφυρας που δημιουργείται με το πρόγραμμα διαχειρίσεών τους.
Θα χαρούμε να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τα «applications».

websiteΉ κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για την διαφήμιση μικρών επιχειρήσεων, εταιρείων, ιδρυμάτων και οργανισμών. Παράλληλα προωθεί τόσο τα προϊόντα τους όσο τις υπηρεσίες και τις ιδέες τους. Ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδων  μπορεί να κάνει την διαφορά και να προωθήσει την επιχείρησή σας γρήγορα.  Η επιλογή μιας εταιρείας με άριστα καταρτισμένους προγραμματστές και έμπειρους σχεδιαστές ιστοσελίδων θα είναι καθοριστική για την ανάπτυξη της επιχείρησή σας. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τις καλύτερες διαδικτυακές λύσεις για την επιχείρησή σας.

Με τον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που περιηγούνται στο διαδίκτυο οι ανάγκες των επιχειρήσεων για προβολή έχουν αυξυθεί. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας “joomla cms (content management system)” θα σας προσφέρει μια αξιόλογη παρουσίαση της εταιρείας σας παρέχοντάς σας επιπλεόν τις παρακάτω δυνατότητες:

Joomla_Logo_Vert_Color1

1. Διαχείριση κειμένων
2. Διαχείριση μενού
3. Διαχείριση διαφημιστικών banner
4. Ασφάλεια
5. Χρήστες
6. Δημοσκοπήσεις

Και όλα αυτά μπορείτε να τα διαχειρίζεστε δυναμικά όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε.

 

web


Το διαδίκτυο είναι ή κύρια πηγή στον κόσμο των πληροφοριών και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του επιχειρηματικού κόσμου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν ο στόχος σας είναι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Υπάρχουν πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα εφόσον έχετε ιστοσελίδα στο διαδικτυο.

Έχοντας μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο η επιχείρησή σας μπορεί να επεκταθεί, για να το πετύχουμε αυτό θα καταλήξουμε σε μια έξυπνη στρατηγική την οποία θα σας την οργανόσουμε και συζητήσουμε με την ομάδα μας, αναλύοντας την αγορά στο Διαδίκτυο με βάση τον κλάδο σας.

Tηλεφωνικα κεντρα asterisk

 

aste

 

 

Η λύση Asterisk IP Telephony που σας προσφέρουμε είναι πραγματικά η πιο οικονομική και ευέλικτη.

Με πραγματικά χαμηλό κόστος απόκτησης και χαρακτηριστικά που τα βρίσκουμε σε μεγαλύτερα και ακριβότερα IP (VoIP) Τηλεφωνικά Κέντρα είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις από 2 έως 200 χρήστες (εσωτερικά τηλέφωνα). 

Αυτόματη απάντηση εισερχόμενων κλήσεων, δρομολόγηση, μουσική ή ηχογραφημένο μήνυμα στην αναμονή, Voicemail (Τηλεφωνητής) καθώς και διασύνδεση με υποκαταστήματα ή το σπίτι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει.

Χαρακτηριστικά:

       Εσωτερικά Τηλέφωνα - Συσκευές

Θεωρητικά απεριόριστα, πρακτικά έως 250 εσωτερικά. Το μεγαλύτερο προτέρημα του Voip είναι ότι μπορούμε να  προσθέτουμε συσκευές χωρίς το επιπλέον κόστος αλλαγής τηλεφωνικού  κέντρου  σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

 Εξωτερικές Γραμμές

Το Voip υπερτερεί και σε αυτόν τον τομέα από τα κλασικά τηλεφωνικά κέντρα, ο λόγος δεν είναι άλλος από τις δυνατότητες που έχουμε τόσο στην καινούργια υλοποίηση αλλά και στην μελλοντική αναβάθμιση. Το τηλεφωνικό κέντρο voip μπορεί να δεχθεί παράλληλα κάρτες  PSTN - ISDN - PRI σε ότι συνδυασμό θέλετε.

 CDR - Call Detail Records - Στατιστικά Κλήσεων

Απόλυτος έλεγχος  του τηλεφωνικού κέντρου με ένα κλικ.  Καταγραφή εισερχόμενης και εξερχόμενης κλήσης  σε βάση δεδομένων ανά ημέρα, μήνα, έτος, και ώρα.

 Call Recording –Καταγραφή Κλήσεων

Καταγραφή όλων των κλήσεων*, ή κατ' επιλογή την ώρα της συνομιλίας με συνδυασμό πλήκτρων.

Τα αρχεία ήχου αποθηκεύονται σε μορφή .wav σε μια βάση δεδομένων ώστε να μπορείτε εύκολα να τα αναζητήσετε τοπικά ή από το διαδίκτυο μέσω μιας web σελίδας ανά ημέρα, μήνα, έτος και ώρα.

* Βάση νόμου πρέπει να αναφέρετε ότι κάθε κλήση καταγράφετε.

 Voicemail - Φωνητικά μηνύματα

Ηλεκτρονικό μήνυμα σε περίπτωση που το εσωτερικό είναι κατειλημμένο ή απουσιάζετε.

Ακρόαση μηνυμάτων από οποιαδήποτε συσκευή του τηλεφωνικού κέντρου ή από το email σας.

 Caller ID - Αναγνώριση Κλήσης

Αναγνώριση κάθε εισερχόμενης κλήσης και προσθήκη  ετικέτας (tag)  για την προέλευση της σε  περίπτωση  που οι  εξωτερικές  γραμμές είναι πάνω από μία.

 Music on Hold - Μουσική στην αναμονή

Σε εξερχόμενη κλήση, σε εισερχόμενη κλήση, σε αναμονή κλήσης ή σε εικονικό δωμάτιο συνδιασκέψεων.

 IVR – Ηλεκτρονική γραμματεία

Με το σύστημα αυτόματης απάντησης μπορείτε να κατευθύνεται μια  εισερχόμενη  κλήση  σε   οποιοδήποτε   εσωτερικό τηλέφωνο επιθυμείτε.

Δεν υπάρχει κανένα όριο στο  πλήθος των IVR που μπορούν να δημιουργηθούν στο τηλεφωνικό κέντρο voip.

 Interoffice Links  -  Διασύνδεση τηλεφωνικών κέντρων Voip

Ακόμα ένα προτέρημα των τηλεφωνικών κέντρων voip είναι η εύκολη διασύνδεση τους μέσω Internet.

Για την υλοποίηση δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός, συνήθως πραγματοποιείται μέσα από VPN για διασφάλιση των συνομιλιών με το πρωτόκολλο ΙΑΧ ή SIP

 FAX Server -  Διαχείριση τηλεομοιότυπων

Δυνατότητα του FAX Server. Πλέον η αποστολή και η λήψη των FAX γίνεται από το τηλεφωνικό κέντρο και διαμοιράζεται, αφού αρχειοθετηθεί σε εκτυπωτές ή emails. Όλοι στέλνουν απλά Fax από τον Υπολογιστή του κατευθείαν χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης των FAX.